Produktiv Group

 

 

Activitate

Produktiv este unul din leaderii romani in domeniul organizarii si echiparii de spectacole. Orice e legat de scena, sunet, lumini, instrumente muzicale, echipament audio si video, reprezinta specializarea noastra.

Cei 18 profesionisti care ne compun echipa lucreaza cu inima, trup si simturi pentru a va livra maximum de performanta tehnica si conceptuala. Urmarind permanent aspectul competentei si competitivitatii, firma noastra isi extinde zilnic numarul de parteneri de afaceri si clienti satisfacuti, fiind prin aceasta una din cele mai dinamice companii din domeniu.

 

Istorie

Compania a luat fiinta in 1999 si inca de la inceput s-a impus ca partener competent pentru diverse institutii de stat si firme private care puneau pret pe echipament de cea mai buna calitate si executie ireprosabila, cu suportul si consilierea profesionala corespunzatoare. De-a lungul timpului, eforturile noastre au devenit vizibile intregului public roman in spectacole ca "Lord of the Dance", sau concerte cu Steve Vai, Montserrat Caballe, Lou Bega, Venga Boys, Fun Factory, Sash, Silver, Joe Cocker, Europe, si multi altii.

                 
       

 

©2004 Produktiv